KONYA / KARAPINAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Nature does not throw anything away-Codeweek

Nature does not throw anything away according to the project planning, we organised Code Week between February 12 and 16, 2024 in pairs. Our students created a picture of the ideal/desired environment/nature with the Zaplycode web tool. As Gazi Mustafa Kema Primary School, we matched Croatia. Dear Danijela Tutavac sent us the pixel-coded image, so we sent it to them via email and our students analysed it. We have popularised our work by organising a joint event on Codeweek.

Nature does not throw anything away proje planlamasına göre, 12-16 Şubat 2024 tarihleri arasındaki Kod Haftasını çiftler halinde düzenledik.Öğrencilerimiz Zaplycode web aracı ile ideal/istenen ortamın/doğanın bir resmini oluşturdu. Gazi Mustafa Kema İlkokulu olarak Hırvatistan ile eşleştik. Pixel kodlanmış görüntüyü sevgili Danijela Tutavac bize gönderdi, biz de onlara mail aracılığıyla gönderdik ve  öğrencilerimiz çözümledi. Çalışmalarımızı Codeweek üzerinde ortak etkinlik düzenleyerek yaygınlaştırdık.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 11:31 - Görüntülenme: 11