KONYA / KARAPINAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Nis

Mendil Kapmaca ilçe finallerinde çabalayıp güzel bir başarı elde eden okulumuz mendil kapmaca takımı ve danışman öğretmenleri başarıyı güzel bir yemek ile ödüllendirdi. Okulumuza bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür eder, il finallerinde başarılar dileriz.

Nis

Geleneksel Çocuk Oyunlarından Mendil Kapmaca ilçe turnuvaları yapıldı. Turnuvada rakiplerini eleyerek ilçe şampiyonu olan okul Gazi Mustafa Kemal İlkokulu oldu. Uzun bir süredir çalışmalarına devam eden 3. sınıf öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Hatice Güler, Meryem Çıkılı, Fatma Sezer ve Eylem Özdemir öğretmenlerimizi tebrik eder, il finallerinde başarılar dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri “Sözlük Özgürlüktür” teması altında yer alan Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması ile öğrencilerimizin Türkçe ’deki söz hazinesini, söz dağarcığını, kelime hazinesini, kelime kadrosunu ve söz varlığını tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" da dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Gazi Mustafa Kemal İO 4/B sınıfı olarak ‘Nature does not throw anything away-Doğa hiçbir şeyi atmaz’ eTwinning projesi Kasım ayı ‘Outdoor classroom day’ etkinliğini yaptık. Öğrenciler ağaçları gözlemledi, beğendikleri yaprakları toplayarak bir eser çalışmasına başladılar.

Ara

Kas

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenleri olarak, öğretmenler gününde hediye kabul etmiyoruz. Dileyen öğrencilerimiz Dilek bebeğimiz için umut olabilirler.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları...Emek veren öğretmenlerimizin ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Türk Bayrağı Sergisi hazırladı. Sergi için emek veren ana sınıfı öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal İO 4/B olarak dört yıldır yaptığımız gibi bu yıl da yeni bir eTwining projesine başlıyoruz. Projenin kurucuları Danijela Tutavac ve Nevin Öztürk Yabanoğlu'dur. "Doğa hiçbir şeyi atmaz!" eTwinning projesi; Türkiye, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Arnavutluk, Ermenistan ve Kuzey Makedonya ortaklığında yürütülen bir Avrupa projesidir. Projenin temel amacı öğrencinin çevresindeki dünyaya bakış açısını değiştirmek, saf ve sağlıklı bir çevrenin önemi konusunda farkındalık yaratmaktır. Projenin uygulama dönemi 2023/2024 eğitim-öğretim yılıdır.

As Gazi Mustafa Kemal İO 4/B, we are starting a new eTwining project this year, as we have been doing for four years. The founders of the project are Danijela Tutavac and Nevin Öztürk Yabanoğlu . "Nature does not throw away anything!" eTwinning project; It is a European project carried out in partnership with Turkey, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Albania, Armenia and North Macedonia. The main purpose of the project is to change the student's perspective on the world around them and to raise awareness about the importance of a pure and healthy environment. The implementation period of the project is the 2023/2024 academic year.

Ekm

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri sma ölümcül kas hastalığı ile mücadele eden Dilek bebeğe destek olmak için bir aşure etkinliği düzenledi. Kendi imkanları ile yaptıkları aşureyi okulda diğer öğrencilere satarak elde edilen geliri Dilek bebeğe gönderdiler. Yardımlaşma ve dayanışmanın gücü bir kez daha Dilek bebeğe umut oldu. Sınıf öğretmenimiz Eylem Özdemir'e, velilerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında okul gazetemize emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal a İlkokulu öğrenci ve velilerine eğitim değişikliği semineri verildi.

Tem

İlçemiz ÇEP Koordinatörü Meryem KÖKEN tarafından  Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında bulunan 7 okulun sınıf zümre başkanlarına ve Çevre Dostu 1000 Okul kapsamında olan Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenlerine iklim değişikliği eğitimi verilmiştir.