KONYA / KARAPINAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Akif ÖZENLİ - Okul Müdürü

1970 Konya Karapınar doğumluyum. İlk ve Orta okul eğitimimi Karapınar´da tamamladım. Lise öğrenimimi 1986-1990 yılları arasında Isparta Uluborlu İmam Hatip Lisesi´nde yatılı olarak tamamladım. Yüksek öğrenimimi Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde 1994 yılında tamamladım. Aynı yıl Mardin ili Savur ilçesi Sürgücü İlköğretim Okuluna atandım. İlk atandığım okulda öğretmen ve yönetici olarak toplam 11 yıl görev yaptıktan sonra İl dışı tayin isteğinde bulunarak ilçemize geldim. Burada da sırasıyla Sazlıpınar İlköğretim Okulu, 100.Yıl İlköğretim Okulu,Vehbi Yurt İlköğretim Okulu, Karapınar Halk Eğitim Merkezi, Güzelkışla İlk ve Orta Okullarında muhtelif sürelerde görev yaptım. Halen Gazi Mustafa Kemal İlkokulu´nda dört yıldır okul müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Evli ve 5 çocuk babasıyım.