KONYA / KARAPINAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ VE SÖZLEŞMESİ İŞİ
DUYURUSU

1.      ŞARTNAMENİN VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARDA ALINACAĞI

Taşıma işi için hazırlanan şartname ve ekleri Okul Müdürlüğümüzden 14.08.2023–25.08.2023 tarihleri arasında mesai günleri ve mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak istekli taşımacılar tarafından alınabilecektir.

2.      SERVİS ARACI TESPİTİ İŞİNİN YAPILMA YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Okulumuz öğrencileri için okul servis araçlarının belirlenmesinin tespiti 29.08.2023 Salı günü saat 14.30 'da Okul Servis Araçları Tespit Komisyonumuzca okulumuz müdür odasında yapılacaktır.

3.      OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenen belgeler şunlardır.

a)Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi

b) Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge

c) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

d)Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilerde üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler.

e)Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu

f)Taşıma işinde kullanılacak araçların OKUL SERVİS ARAÇLARI yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri.

g)Taşımacın servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi

h) Servis şoförleri ve rehber personellerin aşı kartları

Evrakların Komisyona Teslimi

İstekliler, ilanda belirtilen saate kadar (25.08.2023 Cuma günü saat 17.00'e kadar )servis taşıma için istenen evraklarını komisyona tutanakla teslim eder.

Taşımacıyı tespit komisyonuna verilen dosyalar her hangi bir sebeple geri alınamaz.

04.08.2023

Akif ÖZENLİ